Regulament

Conditii de participare 2017

-Primirea porumbeilor se va face in perioada: 1 martie – 30 mai 2017 pentru in numar de 700 locuri,vor fi monitorizati atent in spatii special amenajate de carantina,tratati daca e cazul si aclimatizati pentru fiecare grup de noi sositi.


-Taxa de participare este de 150 lei / porumbel si se poate participa cu minim 2 porumbei.
Rezervarile se pot face telefonic la nr.0722 367 034,prin email la adresa: goldenrace_urlati@yahoo.com sau pe facebook : Columbodromul Golden Race.


– Porumbeii trebuie sa fie vaccinati impotriva paramixovirozei cu10 zile inainte de trimitere,inelati 2017,sa prezinte o stare buna de sanatate si sa fie insotiti de un plic sigilat care va contine pedigree-ul si talonul de proprietate.Puii care la etapa semifinala nu au pedigree si talon de proprietate nu vor fi inscrisi la licitatie.


Nu se percepe nicio taxa de ACTIVARE!!!
Crescatorii vor achita taxa de inscriere astfel: 

– personal daca predarea porumbeilorlor se face personal 

– in contul:RO77RZBR0000060015090849 deschis la Raiffeisen Bank SA Urlati, in cazul trimiterii lor prin posta.


– Pe data de 31.05.2017 se va face un inventar in urma caruia porumbeii gasiti lipsa vor putea fi inlocuiti de catre proprietar in termen de 5 zile fara costuri suplimentare.


-Numarul de porumbei care pot fi adusi de un crescator (tandem,echipa) este nelimitat, iar la fiecare 4 porumbei inscrisi vor putea aduce inca 1 GRATIS.( 4+1 GRATIS, 8+2 GRATIS, 12+3 GRATIS,etc.)


Porumbeii clasati in finala (30%) si primii 5 Asi vor fi vanduti prin licitatie on-line pe site-ul rrp.ro 50%din pretul obtinut va merge catre propritar si 50% catre organizatori dupa scaderea cheltuielile de licitatie ..


Porumbeii intirziati si care nu s-au clasat in primii 30% la fel se vor vinde prin licitatie on- line pe site-ul rrp.ro si in caz ca nu apar cumparatori proprietarul porumbelului il poate cumpara contra sumei de 100lei /porumbel in termen de 5 zile de la finalizarea licitatiei,dupa acest termen porumbelul ramane in proprietatea columbodromului.


In cazul in care inainte de prima etapa(Panciu) un crescator nu va avea niciunul din porumbeii inscrisi la columbodrom prezenti la start,acesta beneficiaza de inscriere gratuita pentru acelasi numar de porumbei in urmatorul an.


În situatii de forta majora (ex: epidemii,gripa aviara, vreme rea), organizatorii îsi rezerva dreptul de a modifica programul de antrenamente si concursuri, inclusiv data si distanta de la care se va desfasura etapa finala.


Antrenamente :
2×10 Km,2×25 Km,2×50 Km,2×70 Km (ultimele doua alternand) .


Detalii si rezervari : Tel. 0722 367 034 sau pe email :  goldenrace_urlati@yahoo.com 
Facebook: Columbodromul Golden Race .